Arnocanali Spa – Вашият сигурен партньор с повече от 30 годишен опит в производството на дизайнерски електрически компоненти за бита, офиса и индустрията

Arnocanali Spa – Сигурност. Качество. Гаранция.

Arnocanali е изключително млада и динамична компания създадена през 1979 година, имаща зад гърба си повече от 30 годишен опит в планирането и създаването на компоненти за електрически инсталации предназначени както за бита, така и за индустрията. Благодарение на своята иновативност и брилянтни идеи, Arnocanali е успяла да се наложи като лидер както сред италианските компании, така и на Европейския пазар.

Благодарение на непрекъснатите изследвания и проучвания за иновациите в електрооборудването, Arnocanali Spa са успяли да наложат стила си почти навсякъде из целия свят и техните продукти са смятани за едни от най – безопасните, надеждни и красиви на пазара. Налагайки контрол над абсолютно всеки аспект от производствения процес, Arnocanali са постигнали едно изключително високо качество на продуктите си.

Непрекъснатото инвестиране в нови технологии, позволява на Arnocanali Spa да извършва своите доставки за много кратко време, уважавайки и улеснявайки по този начин бизнесът на своите клиенти, партньори и дистрибутори. Политиката на Arnocanali Spa винаги е била и винаги ще бъде синоним на Качество, високо ниво на обслужване и Иновативност.