Marlanvil – Европейски лидер в производството на електротехнически материали за бита и осветлението

Marlanvil- Иновативност означава да се разрастваш

Това е в което Marlanvil, един от най – големите лидери в производството на електротехнически материали за бита, винаги са вярвали, към което са се стремяли за да се отличат от масата производители в областта. Това е и което винаги са искали Вие да знаете.

Със своята над 30 годишна история в производството на електротехнически материали за бита и индустрията, Marlanvil е успяла да разработи завидно технологично „ноу – хау“ което сега поставя компанията на върха на производството на електротехнически материали, затвърждавайки Marlanvil като един от най – големите доставчици на пазара. Разбира се, инвестирането в иновативни технологии също е подпомогнало за налагането на Marlanvil на пазара. Производствените фабрики, централизирани в Ciserano (Северна Италия) и в San Ferdinando di Pluglia (Южна Италия), са познати и оценени от много страни в целия свят.

Брандът-организацията-доволният клиент

Техническата мисъл и създаването на красив дизайн винаги са се сработвали добре в Marlanvil. Постоянното развитие на продуктите не означава само повишаване на неговата ефективност, а също и подобряване на външния му вид за да бъде продуктът по – атрактивен и създаващ усещане за уют на мястото където е монтиран. Във всички продукти на Marlanvil функционалността и красивата външност са едно цяло. Създадени са за да впечатляват дори и най – взискателния поглед. От създаването на идеята за продукта, до опаковането му, Marlanvil налага стриктен контрол и наблюдение за качественото извършване на работния процес. Поточната линия е съблюдавана и ръководена от компютъризирана система за управление. Гъвкавостта на пазара зависи от добре организирания процес. Друга важна точка, която е допринесла за налагането на Marlanvil като силна компания на световния пазар е точните и надеждни бизнес партньорства които Компанията поддържа от години. Политиката и е изградила доверие и честност към всички партньори. В техния R&D ( Research&Design )отдел, техниците и дизайнерите непрекъснато изучават и търсят иновативни решения и идеи. Лабораториите са подготвени дори за тестови процес при най – тежки индустриални условия. Вътрешните лаборатории извършват тестове директно при симулирани реални условия за да може продуктът да е безопасен и безотказен при своята работа. Непрекъснатият контрол над целия работен продукционен процес посредством компютъризираната система, позволява на Marlanvil да гарантира, че всеки и всички продукти постигат сертификат EC. Точно и заради това Marlanvil постига висока пазарна репутация на Компания която винаги отвръща с качествен и безопасен продукт който отговаря на всички международни стандарти и удовлетворява желанията на клиентите си. Благодарение на ефективната мрежа от доставчици Marlanvil би могла да разчита на солидна мрежа от дистрибутори както в Италия така и в чужбина. Добре структурираният логистичен отдел, както и напълно компютъризираните складове, позволяват на Marlanvil да сведе до минимум времето за изпълняване и доставка на заявките на клиентите.