Асансьорно електрооборудване

 Giovenzana Intrernational B.V. е един от основните лидери в производството на асансьорно ревизионно електрооборудване. Фирма Мерком ЕООД, като основен доставчик на Giovenzana за България винаги е доказвала качеството на тези продукти. С огромният интерес, който представляват, непрекъснато разработване на нови технологии с идеята за усъвършенстване на продуктите си и великолепният дизайн, който е една от запазените марки на италианския завод, Giovenzana International B.V. винаги може да предложи най-доброто. Със своя над 60 годишен опит в разработването, производството и изследването на пазарната ниша, италианският завод  Giovenzana International B.V. е доказал лидерството и стабилната си позиция в света на производителите на ревизионно електрооборудване за асансьори. Продуктовата гама на Giovenzana International B.V. включва над 60 различни модела ревизионно електрооборудване за асансьори, което е една пъстра и разнообразна палитра, подходяща за всеки.

1/4/7 Пултове за управление и инспекция

Ревизионни пултове за управление

2 - Крайни изключватели

Крайни изключватели

6 - Аварийни и алармени панели

Аварийни и алармени панели

5 - Пакетни ключове

Пакетни ключове
Асасьори елементи

През годините, непрекъснатите технологични проучвания, изследвания и производство са превърнали Giovenzana International B.V. в неуспорим лидер на пазара. Продуктовата линия за асансьорно електрооборудване включва :
- Ревизионни и инспекционни пултове за управление
- Устройства за контрол и сигнализация
- Инспекционни кутии
- Бутони и аксесоари

Като един лидер в производството на асансьорно електрооборудване, Giovenzana International B.V. заема високо място в сектора по автоматизация. От много години, всички операции се извършват и са интегрирани в рамките и нормите на Системата за контрол на качеството UNI EN ISO 9001:2008. В качеството си на отговорен, целеустремен и търсещ лидер, Giovenzana се е ангажирала със ситемата за качество още от далечната 1995-та година. Системата за контрол на качеството е доказателство и една от най-високо позиционираните гаранции към крайните клиенти на завода за качеството на продуктовата гама, която предлага. Системата, както и Giovenzana International гарантират постоянен контрол на производствения процес и стриктно спазване на законовите и технически правила наложени от Системата за контрол на качеството.