Giovenzana International B.V. – Контролна екипировка за кранове, телфери и асансьори

Giovenzana International B.V. – повече от 65 години лидер на европейския пазар.

Една от водещите италиански компании на пазара за индустриално електрооборудване, Giovenzana international B.V. би могла да бъде наречена ветеран в областта на електроиндустрията със своя дългогодишен опит в тази сфера.

Компанията винаги се е стремяла да се развива разчитайки и налагайки чрез категоричен контрол най – важните си принципи :

Проучвай пазара
Добре организирана логистика
Винаги модерно и технологично оборудване
Работа като едно цяло – един екип !

Giovenzana International B.V. – Философия на успеха

Философията на Giovenzana international B.V. винаги е била базирана на на основните принципи за управление на бизнеса, динамичност и непрекъснати проучвания за нуждите на клиента в областта на взаимодействието между човека – машината. Именно тези принципи, както и опитът и професионализмът на целия екип, гарантират и са гарантирали на Giovenzana international B.V. развитие и растеж на пазара за електрооборудване.

Продуктите

Giovenzana international B.V. като наложила се на пазара за индустриални електротехнологии би била най – добрият избор за Вас ако имате нужда от :
Транспортни съоръжения
Автоматизация
Асансьорно електрооборудване
Поддръжка
Командни или контролни подвижни части
Разработването, конструирането продукцията са комбинирани да бъдат използвани и покриват почти всички зони за индустриално приложение.