Пожароустойчиви разпределителни кутии до 850°C за тунели. Оборудвани с щуцери или контакти

Италианският завод Palazzoli e дългогодишен производител на висококачествено електрооборудване предназначено изцяло за тунели, релсови пътища и улици. Фирма Мерком ЕООД, като единствен и основен вносител на Palazzoli за България, има удоволствието да представи на Вашето внимание висококачествената серия от разпределителни кутии "TUNNEL54".

Серията разклонителни кутии  "ТUNNEL54" са тествани при тежки температурни условия с цел да бъдат използвани и да продължат да работят дори при аварийни условия в тунели. И при двата варианта на кутиите - негорим технополимер и алуминиева сплав

ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ КУТИИ С КЛЕМИ. ОБОРУДВАНЕТО, КАКТО И САМИТЕ КУТИИ ИЗДЪРЖАТ ДО 850°С ЗА 90 МИНУТИ

Серията разклонителни кутии  "ТUNNEL54" са тествани при тежки температурни условия с цел да бъдат използвани и да продължат да работят дори при аварийни условия в тунели. Корпусът и капакът на кутиите е от алуминиева сплав. Пожароустойчивите кутии, както и оборудването в тях има изтръжливост до 850°С за 90 минути, което се гарантира продължаване на работния процес при евентуална необходимост в аварийна ситуация.